maandag 11 maart 2013

Van alles

Van alles

Naast knippen heeft Ymke nog een favoriete bezigheid: Schilderen. Ik heb ontdekt dat waterverf een stuk minder gedoe geeft. De kwasten hoeven niet uitgebreid schoongemaakt te worden. Je hoeft de verf niet eerst op een schoteltje te doen, er komen niet zulke mega klodders op het papier. Ok, ik ga voor de makkelijkste manier en Ymke vindt het leuk! Dat is natuurlijk het belangrijkste. Het is vooral leuk om elke keer je kwast in het water te doen. De kleurtjes lopen dan sons ook over van water, maar ach, ze leert het vanzelf wel een keer.

Het plassen gaat super! Ymke geeft het eigenlijk altijd aan.Wij zijn daarom maar gestopt met het stimuleren van de stickerbeloning, maar Ymke is daar nog niet mee klaar. De bloemen zitten op het vel. Ondertussen komen de ponnypaardjes er ook bij en aan de achterkant worden de poesjes geplakt. Hoewel er ook hier en daar wat door het bloemenveld rond rennen. Het wordt een gezellige bende. De paardjes vliegen zelfs door de lucht.


Lieke kan zo heerlijk slapen! Het is een schatje.
Sinds een week kan ze op d'r buik rollen. Dat doet ze dan ook héél vaak! Alleen kan ze nog niet terugrollen. Dus dat geeft op z'n tijd flink wat frustratie.


Sinds vorige week zijn we begonnen met banaan hapjes. Hihi, met je tong kun je die er natuurlijk prima uitduwen. En ondertussen is er tijd om naar je zus te lachen!
En hier dan onze lieve meiden met de grote beer.  Ymke wilde zo graag ook op de foto. Ze was niet weg te krijgen bij de beer toen we even alleen Lieke op de foto wilden.


De foto's willen niet rechtop. Als het weer lukt, zal ik ze wijzigen. Nu mag je even je hoofd draaien.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten