donderdag 30 juli 2015

Met de meiden...

 ... en de poppen op stap. Het beginnen al échte poppenmoedertjes te worden. Leuk. Voor de poppen naaide ik wat leuke kleertjes. Die zal ik hier later eens opzetten, want de ene pop is mee logeren. 


...sjoelen. Toen we terug kwamen van vakantie stond hier ineens een sjoelbak in huis. Die hadden we gekregen van de overburen die gingen verhuizen. Had ik nu net diezelfde week al eens geroepen dat ik nog een sjoelbak wilde!! Geweldig. Op een druilerige zaterdagmiddag hebben we hem maar ingewijd. Wat hebben we genoten. Deed me denken aan de oudejaarsavonden bij mijn ouders thuis.

... cakejes versieren. Heerlijk, vakantie. Ymke gaat een nachtje logeren, dus wij zorgen voor cakejes bij de koffie. En wat is er nu leuker dan die versieren met marsepein. Lieke vond de marsepein vooral erg lekker, al voordat het vormpje erin gestoken kon worden.
... naar het Dolfinarium. Tijdens de vakantie had Rudolf veel last van zijn rug. Samen met Ymke en Lieke ben ik toen een dag naar het dolfinarium geweest. Het was heerlijk. Even niet letten op middagslaapjes, alle aandacht voor deze 2 dames. Genieten van de genietende gezichtjes. Lieke die naar de dolfijnen kijkt die vermaakt worden, terwijl een paar andere dolfijnen mooie sprongen voor het publiek maken. Het was een super geslaagde dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten