vrijdag 4 augustus 2023

Vakantie!!


Het is vakantie!!

Dat is even genieten. Niet om kwart voor 7 uit bed, geen wekker. Doen wat ik wil. Voor zover dat lukt natuurlijk met 4 kinderen.

Deze week waren alle meiden op kamp. Wat een heerlijkheid. Samen met Jitse ben ik naar een dierentuin geweest.


We hebben de zolder opgeruimd en lekker een serietjes gekeken. Ik heb restaurantje gespeeld voor vrienden. We aten kip met peso en mozzarella en dat gewikkeld in Parmaham. Daarbij een lekkere Italiaanse salade en aardappeltjes uit de oven. Heerlijk! Maar het allerlekkerste was het toetje met limoncello en amaretti koekjes. Zeker de moeite waard om dat vaker te maken.

Vorige week hebben we gelogeerd bij Oma in Zwolle. Daar hebben de meiden en Jitse heerlijk op een surfboard op het water geroeid. Alsof het warm was. Die middag was het gelukkig wel mooi weer en zonnig. Maar de dag erna regende het de hele dag.


Ook kwam er bij ons een neefje logeren waarmee we gingen midgetgolfen. En ze hebben heerlijk buiten gespeeld. Tussen de buien door ging dat prima.

En nu nog 4 weken te gaan. Nou ja, 3 dan. Maar die laatste week in de vakantie werken voelt nooit heel erg als werken. Heerlijk om alles weer klaar te zetten, voor te bereiden en nog even je eigen tijd in te kunnen delen. Want die week daarna begint het vaste ritme weer. Wekker, op moeten staan, de hele dag alert zijn. Nou ja, volgens mij krijgen we een heerlijk groepje, dus dat komt vast goed. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten